Endret: 6 jun 2018     Opprettet: 16 mai 2018

Filmkveld på Nordstua

Velferdskomiteen inviterte små og store barn til filmkveld på Nordstua, dette ble avholdt tirsdag 5.juni.

Det var satt opp to filmer, passende for barn i alder ca 5 år og oppover (kl 17.30) og en annen film for litt større barn kl 19.30.

Det kom ca 25 barn til hver "forestilling", hvor de ble godt mottatt og traktert av velferdskomiteen. Brus, pizza og popcorn, mørk sal og "kinolyd" - tilbakemeldingene vi har fått fra barna er at dette var morsomt og de håper vi kan gjenta det snart :-)

Siden dette var første gang vi arrangerte filmkveld for så små barn som 5-6 åringer, så tar vi med oss erfaringen fra igår når vi skal vurdere neste seanse: Hva gjør vi med de voksne som følger barna - kanskje vi skal servere noe til de også? Igår var det fint vær, så flere benyttet anledningen til å ta en pust i bakken utenfor Nordstua med halvannen time "barnefri" :-)

Samt hva skal vi gjøre med barn som dukker opp som følge av "jungeltelegrafen" og som ikke bor i Nordskrenten ? Igår var alle velkomne - velferdskomiteen får ta stilling til om vi skal være mer "selektive" ved fremtidig arrangement.

Benytter anledningen til å takke styrets Ståle Tollefsen som vikarierte som teknisk ansvarlig så vi fikk film, PC, projektor og lydanlegg på plass, samt velferdskomiteen - Line, Kristine, Nasreen, Aicelle, Karianne - for planlegging og bra gjennomføring.

Håper enda flere barn finner veien til Nordstua ved neste anledning :-)